top of page

Ons team

Sinds 2016 slaan wij als vijf zelfstandige vroedvrouwen de handen in elkaar.

Nieuwe ouders en hun kindjes omringen met de meest professionele zorg, advies en ondersteuning is waar ons hartje sneller van slaat.

Vanuit ieders' expertise en ervaring versterken wij onze interne knowhow en warme service...

En dat maakt de cirkel rond.

6.png
Bol_omtrek_wit.png

Liesbeth

"Regelmatig pink ik nog een traantje van ontroering weg bij een bevalling.

Maar ook in de thuiszorg, waar je een veel nauwer contact opbouwt met het kersverse gezinnetje, vind ik het zo mooi om dankzij onze ondersteuning en praktische tips ouders te zien groeien in het ouderschap." 

5.png
Bol_omtrek_wit.png

Nele

"Het mooiste wat je kan worden is mama, het tweede mooiste is vroedvrouw. Met emoties als blijdschap, verwondering en vreugde, maar ook soms stress en zelfs verdriet, vind ik het een voorrecht dit te mogen doen.  

Ik ben trots een schakel te zijn van De Ronding. Onze krachten gebundeld om er nog beter voor jullie te kunnen zijn."

1.png
Bol_omtrek_wit.png

Paulien

"Met mijn mama als grote voorbeeld, was het voor mij van kinds af aan mijn droom om ook vroedvrouw te worden.  

Het thuis ondersteunen van jonge ouders, zowel met tips&tricks als door te luisteren naar hun verhaal, is een erg dankbare job waar wij allemaal veel voldoening uithalen. Vroedvrouw, dat ben je in hart en nieren." 

4.png
Bol_omtrek_wit.png

Gwen

"Elk verhaal is anders. Elke mama, elk gezin, elke context, elke cultuur... Het maakt de job zo boeiend en veelzijdig. Ik verdiepte me in het geven van Shantala Babymassage en volgde Farmacologie binnen de verloskunde om medicatie te kunnen voorschrijven binnen ons beroep." 

3.png
Bol_omtrek_wit.png

Anneleen

"Ik hou ervan om mama's opnieuw te verbinden met hun innerlijke natuur, om het ritme van hun lichaam en dat van hun kleintje te volgen...

En er nog van te genieten ook! Als lactatiekundige mama's begeleiden in hun borstvoedingsverhaal, hen grenzen zien verleggen en er nog een maandje extra bij doen... Dan maak ik een vreugdesprongetje."

bottom of page