Gwen De Backer

Ik ben Gwen, dit jaar word ik 30jaar. Ik ben mama van Marilou en in verwachting van ons tweede dochter. Hierdoor zal ik er in de tweede helft van het jaar ook zelf even tussenuit zijn.


In 2012 heb ik mijn diploma in de vroedkunde behaald .


Ik ben meteen gestart als zelfstandige vroedvrouw en dit is een droom die werkelijkheid werd. Werken in een omgeving waar je dicht bij de mensen staat, waar je een vertrouwensrelatie kan opbouwen, een hele zwangerschap kan opvolgen en waar je de mensen na de bevalling nog niet meteen moet loslaten maar in de thuissetting nog op huisbezoek kan gaan. 


Ik behaalde ook een certificaat voor Shantala Babymassage in 2014 dus geef afwisselend met collega Ann de workshops babymassage. In 2015 deed ik de opleiding Farmacologie in de verloskunde om medicatie op maat te kunnen voorschrijven.