Anneleen De Kaey

Ik ben Anneleen De Kaey, sinds 2004 officieel vroedvrouw, gewerkt in Brussel, daarna gewerkt als verpleegkundige & nu, van 2009, terug aan de slag als vroedvrouw op de materniteit van AZ Nikolaas.


Sinds 2012 werk ik ook als zelfstandige vroedvrouw, doe ik in het ziekenhuis enkel de nacht & geef ik daar ook infoavonden rond zwangerschap, arbeid & bevalling, borstvoeding & kraamtijd, zodat de ouders in spé zich goed kunnen voorbereiden op wat komen gaat.  Een combinatie die ik TOP vind!


Ik behaalde in 2015 mijn certificaat als lactatiekundige IBCLC, waar ik enorm fier op ben.  Ik ben dan ook doordrongen van de voordelen van borstvoeding & probeer die boodschap, met respect voor ieders mening, zo goed mogelijk uit te dragen.


Daarnaast ben ik sinds 2016 draagconsulente en geef hierover workshops op de praktijk of individuele consulten bij je thuis.


Ik hoop net als mijn geweldige collega’s van De Ronding, naast de knuffelmomenten met mijn dochter Suzan, mijn steentje te kunnen bijdragen in andere gezinnen hun geluk!